+385 800 80 608 53 85

Cloud usluge i rješenja

businessapps-w

Poslovne aplikacije

Usavršite poslovne procese, poboljšajte radnu učinkovitost organizacije i uspješnost izvedbe projekata.

office-365

Microsoft | Office 365

Office 365 kombinira poznato radno sučelje programskog paketa Microsoft Office s najnovijim cloud inačicama Microsoftovih usluga za komunikaciju i zajednički rad – Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online, Office Online i Skype for Business Online te na taj način korisnicima pomaže da budu produktivni, neovisno o tome s kojeg mjesta pristupaju Internetu.

cloud management services

Usluge upravljanja cloud okružjima

Pružite pravodobnu, odgovarajuću i učinkovitu podršku korisnicima u cijelom svijetu. Pojednostavite njihov prelazak u vaše sustave, integrirajte ih i ubrzajte njihov tehnički razvoj.

skykick-migrate-manage

Skykick | Migracija i upravljanje

Skykick se sastoji od niza snažnih alata za
upravljanje cloud platformama, počevši od
softvera koji olakšava migraciju na sam cloud,
alata za izradu sigurnosnih kopija podataka
(backup), pa sve do alata za upravljanje cloud
uslugama i rješenjima. Skykick Migration Suite
pomaže informatičkim tvrtkama (Ingram
Microvim partnerima) pri automatskom
prebacivanju na Office 365, počevši od
inicijalne faze tj. analize stanja sustava do
dovršetka projekta tj. sve do potpune
integracije na Office 365.

communication and collaboration

Komunikacija & Kolaboracija

Pomaže timovima u zajedničkom obavljanju posla – sada mogu raditi produktivnije i uz veću sigurnost u zaštitu podataka, bez obzira
gdje se zapravo nalaze.

dropbox-business

Dropbox Business

Dropbox Business omogućava vašem timu rad sa svake točke na planetu. Sinkronizira važne datoteke na svim uređajima koje vaši zaposlenici koriste. Snažni alati za administraciju sustava omogućuju vam potpunu kontrolu nad informacijama u vašoj organizaciji. Zajedničke mape i poveznice omogućuju članovima tima stalnu vezu i jednostavan pristup najsvježijim podacima.

ibm-connections

IBM | Connections

Ta platforma za digitalnu suradnju pruža vašoj tvrtki sasvim nove mogućnosti rada: brojni online alati i integrirani web-mail pojednostavljuju posao i povećavaju produktivnost tima. Inovativno korisničko sučelje, analiza informacija s drušvenih mreža i funkcija osobnog pomoćnika temelje se na tehnologijama IBM-ova kognitivnog računalstva.

nomadesk filesharing

Nomadesk | i razmjena datoteka

NOMADESKOV komercijalni proizvod, “Nomadesk”, alat je koji na jednostavan i siguran način omogućava razmjenu i sinkronizaciju podataka i izrađuje sigurnosne kopije vaših datoteka. U Nomadesku, svaki pojedinac i svaki član tima, ima pristup svim funkcionalnostima, čak i u trenucima kada nemaju pristup Internetu.

infrastructure

Infrastruktura

Unaprijedite organizacijske okvire i smanjite trošak, rizik i potrebe za resursima te istodobno generirajte bolje prihode, kvalitetniju podršku, pouzdanije okruženje za rad i ostvarite veću operativnu učinkovitost.

acronis-backup-cloud

Acronis | Backup Cloud

Acronis Backup Cloud platforma je namijenjena partnerima koji
pružaju dodanu vrijednost, hosting tvrtkama i pružateljima cloud
usluga kroz Ingram Micro Cloud Marketplace. Namijenjena je
tvrtkama koji žele svojim korisnicima ponuditi najnovije softverske
proizvode tvrtke Acronis – kao što su izrada sigurnosnih kopija
(backup) te ‘disaster recovery’ uslugu .

ibm softlayer

IBM | Softlayer

Softlayer je cloud infrastruktura iznimno visoke radne učinkovitosti. Riječ je o jedinstvenoj platformi baziranoj na podatkovnim centrima diljem svijeta, s najširom mogućom ponudom cloud usluga, integriranih i automatiziranih putem privatne mreže i posebnog sustava za upravljanje.

microsoft azure

Microsoft Azure

Microsft Azure je platforma koja nudi infrastrukturu kao uslugu. Tvrtke koje je nude mogu, na jednostavan način, svojim korisnicima ponuditi niz funkcionalnosti putem clouda i na taj način zaraditi. Sve što trebate učiniti jest odabrati one usluge koje želite i samo te usluge će vam biti naplaćene.

security

Sigurnost

Zaštitite važne podatke, dodatno osigurajte kontinuitet poslovanja, uskladite se s propisima i čuvajte važne poslovne sustave.

symantec endpoint protection cloud

Symantec | Endpoint Protection Cloud

Symantec Endpoint Protection Cloud je sustav za upravljanje cloud platformama komercijalnih tvrtki koje žele zaštititi uređaje u samom poduzeću i sve uređaje koje koriste zaposlenici (PC, laptop, tablet, mobitel) na raznim poslužiteljima (Windows, Mac, Android i iOS) putem jedne jedine konzole.

Želite li podići svoju tvrtku u cloud?

Treba vam pomoć pri odabiru pravog rješenja?

Naš tim stručnjaka će vam pomoći!

contact support
COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.